Skip to content
There is nothing to show here!
Slider with alias alias="top" not found.
There is nothing to show here!
Slider with alias alias="intro" not found.
There is nothing to show here!
Slider with alias alias="citytrips" not found.
There is nothing to show here!
Slider with alias alias="fttours" not found.
There is nothing to show here!
Slider with alias alias="ftthemed" not found.

Yhteystiedot

Futuro Travel, VAT ID: DE286189887
Ernst-Ludwig-Ring 14, 61231 Bad Nauheim, Deutschland

© Futuro Travel 2017

Ryhmämatkoja Eurooppaan.

Toteutamme täyden palvelun ryhmämatkoja matkatoimistoille. Tärkeimpinä tavoitteinamme ovat rikastuttavat elämykset ja kokemukset sekä asiakastyytyväisyys, jolloin asiakkaanne kääntyy seuraavaa matkaa harkitessaan jälleen teidän puoleenne.

Esittely

Valmismatkapaketit sisältävät tyypillisesti lentokenttäkuljetukset, kuljetukset matkan kohteisiin, hotelliyöpymiset aamiaisineen, yhteiset illalliset, pääsyliput kohteisiin sekä matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Hoidamme kaikki järjestelyt sekä hotellien, linja-autojen ym. varaukset. Matkojen sisältö sekä kesto räätälöidään ja sovitaan joustavasti yhdessä teidän kanssanne loppuasiakkaan toiveiden mukaisesti. Toiminta-alueenamme on koko Eurooppa. Opastuskieliämme ovat suomi, ruotsi, saksa, englanti sekä italia.

Berliini

Elämää sykkivä ja kansainvälisyyttä henkivä 3,5-miljoonainen Saksan pääkaupunki vetää mukaansa löytöretkelle. „Uusi“ keskusta tarjoaa vaikuttavan nähtävyyskokonaisuuden. Tästä joka suuntaan levittäytyvät Berliinin osittain aivan eri tyyppiset kaupunginosat ja korttelit.

München

Etelän tunnelma on jo selkeästi aistittavissa Baijerin pääkaupungissa Münchenissä. Saksan „suurimmaksi kyläksi„ leikkisästi kutsuttu 1,5 miljoonan asukkaan suurkaupunki kutsuu vieraakseen läheisten alppien tuoksuisella ilmapiirillään ja iloisella elämänmenollaan.

Frankfurt

Keskiaikaisesta Saksan keisareiden kruunauskaupungista yhdeksi merkittävimmistä kansainvälisistä pankki-, finanssi- ja messukeskuksista kehittynyt Frankfurt tarjoaa pilvenpiirtäjäsilhuettinsa ohella koko joukon nähtävyyksiä ja katsottavaa: Saksan valtion perustamispaikka Paulskirche, raatihuone Römer keisarisaleineen ja pitoreski raatihuoneen aukio.

Wien

Keisarillisen monarkian perintö näyttäytyy koko ylpeydessään Wienin palatseissa ja muistomerkeissä, loisteliaissa Barokkilinnoissa (Schönbrunn, Belvedere) ja UNESCO:n maailmanperintö-keskustassa museo-, teatteri- ja musiikkitaloineen, tyylikkäine kahviloineen, ravintoloineen ja liikkeineen – keskipisteenä kaunis mosaiikkikattoinen pääkirkko Stephansdom.

Zurich / Luzern

Tyylikäs finanssikeskus Zürich, saman nimisen järven pohjukassa, on Sveitsin suurin ja tärkein kaupunki. Sen vanha ydinkeskusta, kaupunkia halkovan Limmat-joen molemmin puolin, muodostuu erittäin hyvin säilyneistä historiallisista rakennuksista. Uudempaa kaupunkikuvaa hallitsevat pankkien ja vakuutuslaitosten palatsit, liike- ja hallintorakennukset, jne.

Rooma

Lähes 3000-vuotiseen Rooman ikuiseen kaupunkiin on kautta aikojen matkattu. Yhä tänä päivänä „kaikki tiet vievät Roomaan\“, kuten Via Appia ja muut kuuluisat ikivanhat tiet. Tiberjoen varteen perustetulla muinaisen saman nimisen valtakunnan, nykyisen Italian tasavallan, pääkaupungilla on hyvin vaihteleva menneisyys loiston, luhistumisen ja jälleennousun jaksoineen.

Budapest

Unkarin kaksoispääkaupunki omistaa monivaiheisen menneisyyden ja yhden Euroopan eittämättä kauneimmista kaupunkikuvista. Kukkulainen Buda ison mahtavan linnapalatsin hallitseman, UNESCO:n maailmanperintönä suojaaman Linnavuoren ympärillä nähtävyyksineen – Kalastajalinnake, Matiaksenkirkko – Tonavasta äkkijyrkkään nouseva, Vapaudenpatsaan ja Citadella-linnoituksen kruunaama Gellertin näköalavuori taustanaan.

Krakova / Varsova

Krakova on ikivanha Puolan kuninkaiden kruunauskaupunki. Maan kulttuuri- ja tiedekeskus, Euroopan kolmanneksi vanhimmalla yliopistolla. Vilkas ydinkeskusta Vanhakaupunki nähtävyyksineen (tori, Verkahalli, Mariankirkko) nauttii UNESCO:n maailmanperintösuojaa kuten myös Wawelin kukkula, sen kuningaslinna ja kruunauskatedraali, legendaarisine Sigismundin kelloineen.

Bodensee

Alppien toiseksi suurin järvi, kolmen eri maan yhtymäkulmassa, tarjoaa laajan järvenselän vesiurheilijoille, purjehtijoille ja järviristeilijöille sekä ammoisista ajoista asti asutetun järvenympäristön kiehtovine historiallisine nähtävyyksineen.

Rein-Mosel

Euroopan suurin jokiväylä, romanttisten tarujen ja laulujen lähde Rein hurmaa uskomattomilla näkymillään: maailman tihein keskiaikaisten linnojen verkosto, mahtipontisen voimakas, leveä ja mutkitteleva vesiväylä sekä sitä reunustavat äkkijyrkät huippuluokan viinirinteet.

Baijeri

Menneisyydestään kuningaskuntana ylpeä Baijeri tarjoaa hyvin eri tyyppisten seutujensa ohessa rikkaan rakennus- ja kulttuuriperinnön. Pohjoisessa Frankenin osassa vanha mahtikaupunki Nürnberg hallitsee entisten pikkuruhtinaskuntien ja vankkojen linnoituskaupunkien aluetta.

Sveitsi

Ensimmäisiä maita, joihin Euroopassa on alettu matkustaa turismin vuoksi. Kukkulaisen pohjoisen Sveitsin silmiä hivelevät vuoriniityt, keskiosan massiivinen korkeiden lumihuippuisten alppivuorten ryhmittymä ja Etelä-Sveitsin hurmaavat, eksoottisen kasvillisuuden ympäröimät syvät alppijärvet ovat aina vastustamattomasti vedonneet lumoavaa luontoa ja virkistystä etsivään ihmiseen.

Teemamatkat

Järjestämme ryhmämatkoja myös erityisillä teemoilla tai eritysryhmien tarpeisiin kuten esim. jokiristeilyt, golf, metsänomistajat ja maanviljelijät, olutseurat, viiniseurat, eläkeläiset, erityisruokavaliota tarvitsevat kuten esim. keliakiaryhmät sekä muut järjestöt, seurat ja yhdistykset. Matkaohjelma räätälöidään aina ryhmien tarpeiden ja halujen mukaisesti!

Elämysmatka Sveitsiin

Lähde virkistäytymään ja latautumaan muutamaksi päiväksi Sveitsin alppimaisemiin! Jylhät vuoret ja syvät vuorijärvet idyllisine rantoineen, näköalapolut ja -tiet, sekä toinen toistaan sievemmät pikkukylät ja kaupungit henkivät elämisen laatua ja nautittavuutta,

Patikointimatkat

Astut lehtipuumetsän polulle ja hetkessä sinua ympäröi aivan oma maailmansa! Saksaan on sukupolvien myötä muotoutunut ainutlaatuisen kattava ja tiheä vaelluspolkuverkosto. Kiehtovissa maastoissa ja mieliinpainuvissa maisemissa se johdattaa kulkijaansa hyvin erilaisten seutujen halki.

Koululaisluokkamatka Rein

Jännittäviä vanhoja linnoja ja reipasta liikuntaa Euroopan suurimman jokiväylän, UNESCO:n maailmanperintökohteeksi valitseman Reinin jylhän mieleenpainuvissa maisemissa. Ajelu jokilaivalla, ohittaen Loreleyn tarunhohtoisen kalliojyrkänteen. Kaupungin kiertokäynnit Frankfurtissa ja Mainzissa tai Wiesbadenissa, oppaan mukana ja omin neuvoin. Olemme koonneet koululaisryhmällemielenkiintoisen, vaihtelevan viiden päivän matkaohjelman.

Joulumatka Nurnberg

Elävimmän kosketuksen keskiajan Saksaan löytää yhä tänä päivänä Baijerin vapaavaltion pohjoisella, Frankenin, alueella. Ja vielä aivan erityisesti sen vanhojen ylpeiden mahtikaupunkien avatessa tunnelmalliset, keskiaikaista joulun alusajan markkinaperinnettä jatkavat joulutorinsa. Matkaohjelmamme johdattaa meitä seudun tyypillisissä maisemissa, toistaan kiehtovampiin kohteisiin ja tapahtumapaikkoihin.

Vuoristovaellus Mittenwald

Etelä-Saksassa Itävallan rajalla Karwendel- ja Wetterstein-vuoriryhmien väliin jäävä Isar-joen laakso tarjoaa ihanteellisen maaston etualpeilla patikointiin. Laaksoa ja sen kukkulaisiarinteitä kiertää jylhän vuorikulissin ympäröimä vaelluspolkujen verkosto. Reittejä on ilo kulkea: miellyttävästi rasittavia, mutta eivät raskaita.

Frankenin Kulttuurikohteet

Elävimmän kosketuksen keskiajan Saksaan löytää Baijerin vapaavaltion pohjoisella, Frankenin alueella. Samoin kuin rikkaimman kulttuuriperinnön tältä ajanjaksolta. Matkaohjelmamme johdattaa meitä seudun tyypillisissä maisemissa sen vanhoihin ylpeisiin mahtikaupunkeihin ja niiden historiallisiin nähtävyyskohteisiin.

Yhteystiedot

Futuro Travel, VAT ID: DE286189887
Ernst-Ludwig-Ring 14, 61231 Bad Nauheim, Deutschland

© Futuro Travel 2017